Contact

Contact

Ik ben een cliënt

En ik wil graag een afspraak maken

Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog aanvullende vragen, of wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek, laat het ons dan even weten via praktijk@mijnpsychonline.nl.

Wachttijd

(A)

Op dit moment hebben we in onze praktijk niet direct ruimte voor nieuwe cliënten. Je kunt wel alvast je interesse via bovenstaand e-mailadres kenbaar maken. We zullen dan contact opnemen om de opties te bespreken voor het moment dat er weer ruimte vrijkomt.

(B)

We hebben op dit moment in onze praktijk weer ruimte voor nieuwe cliënten. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via bovenstaand e-mailadres.

Ik ben een therapeut

En ik wil graag supervisie volgen

Ben jij in opleiding tot GZ-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater? En heb je voor je opleiding nog supervisies nodig voor groepstherapie, cliëntgerichte psychotherapie of algemene vorming?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek via praktijk@mijnpsychonline.nl. Dan kunnen we kijken of de wederzijdse verwachtingen overeenkomen en eventueel tot afspraken komen. Zie ook het kopje Supervisie op deze website.

Huidige situatie

(A)

Op dit moment hebben we in onze praktijk niet direct ruimte voor nieuwe supervisanten. Je kunt wel alvast je interesse via bovenstaand e-mailadres kenbaar maken. We zullen dan contact opnemen om de opties te bespreken voor het moment dat er weer ruimte vrijkomt.

(B)

Op dit moment hebben we in onze praktijk ruimte voor nieuwe supervisanten. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via bovenstaand e-mailadres.