Contact therapeut

Contact therapeut

Ik wil jullie team graag versterken

Afspraak maken

Ben jij in het bezit van een BIG registratie als psychotherapeut of GZ-psycholoog? En heb je naast je vaste dienstbetrekking een paar uurtjes per week over om als freelancer thuis online therapie te verzorgen?

Je bent nieuwsgierig naar online werken en bereid om een beetje digitaal ongemak aan te gaan. Of mogelijk heb je al affiniteit met computers en heb je de afgelopen periode van het online thuiswerken als prettig ervaren.

Kortom, ben je geïnteresseerd in het geven van online therapie zonder een eigen praktijk te hoeven opzetten, neem dan contact op voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek via praktijk@mijnpsychonline.nl. Daarin kunnen we je een eerste indruk geven over wat het betekent om voor ons, met minimale administratieve taken, online therapiesessies te gaan verzorgen.

Huidige situatie

(A)

Op dit moment hebben we in onze praktijk geen ruimte voor nieuwe teamleden. Als deze situatie verandert door een toename in cliënt-aanmeldingen, zullen we dit vermelden op deze website.

Je kunt wel alvast je interesse via bovenstaand e-mailadres kenbaar maken. We zullen je dan, zodra er weer ruimte voor nieuwe teamleden is, uitnodigen voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Dit doen we afhankelijk van de volgorde van aanmelding, en natuurlijk op basis van de kennis en ervaring die we op dat moment kunnen gebruiken.

(B)

Vanwege een toename in nieuwe aanmeldingen van cliënten, hebben we op korte termijn in onze praktijk weer ruimte voor nieuwe teamleden. Ben je geïnteresseerd? Maak dan via bovenstaand e-mailadres een afspraak voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek.

Ik wil graag een eigen praktijk beginnen

Afspraak maken

Heb jij een vaste dienstbetrekking als psychotherapeut of GZ-psycholoog en zou je een (online of face2face) praktijk voor jezelf willen beginnen? Maar heb je niet de tijd en/of energie om naast je vaste baan een start te maken met het tijdrovende uitzoekwerk?

Tijdens de voorbereiding op het starten van onze praktijk hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar wat er nodig is om een praktijk voor psychotherapie op te zetten. Daarnaast hebben we met diverse instanties gesproken en enkele professionele experts over de wet- en regelgeving geraadpleegd om al onze vragen beantwoord te krijgen.

Mogelijk kunnen we jou, met deze opgedane (en zorgvuldig gedocumenteerde) kennis, snel een stuk op weg helpen met het starten van je nieuwe praktijk; een soort van ‘quick-start guide’ dus om je wat kostbare uitzoektijd te besparen. We hebben kennis van de onderstaande gebieden.

Wet- en regelgeving in de geestelijke gezondheidszorg, zoals:

 • DBC/DIS administratie, werken zonder DBC’s;
 • Dossierbeheer, incl. encrypted (versleutelde) opslag van gegevens;
 • Beveiligd e-mailen;
 • Klachtenprocedures;
 • Zakelijke verzekeringen.

Fiscale aspecten, zoals:

 • BTW vrijstelling;
 • Omzet- en inkomstenbelasting;
 • Aangifte doen als ondernemer.

KvK gerelateerde zaken, zoals:

 • Registratie handelsnaam;
 • Als ZZP-er starten;
 • Een maatschap oprichten, een maatschapscontract opstellen.

Diverse andere zaken zoals:

 • AVG regelgeving waaronder het opstellen van een verwerkingenregister;
 • Google Workspace (zakelijke e-mail, agenda, etc.)

Verder hebben we, net als de EMDR app, ook deze website in eigen beheer opgezet, dus hierin kunnen we je ook adviseren. Je kunt daarbij denken aan:

 • Registratie domeinnaam;
 • Keuze van het CMS;
 • Bouwen van de website;
 • Opstellen algemene voorwaarden, privacystatement en disclaimer.

Indien je al een (eigen praktijk met een) website hebt, maar er niet helemaal tevreden over bent, kunnen we je tevens helpen verbeteringen uit te voeren of je hierin te adviseren.

Kosten

In een kort gratis en vrijblijvend gesprek, kunnen we je specifieke vraag bespreken en proberen te achterhalen of we hierin iets voor je kunnen betekenen. Indien dit het geval is, plannen we een wat langer gesprek in, waarvoor wij een uurtarief hanteren van € 75,- euro excl. BTW. Neem indien je interesse hebt contact op via praktijk@mijnpsychonline.nl.

Huidige situatie

(A)

Op dit moment hebben we in onze praktijk geen tijd om adviesgesprekken te voeren. Als deze situatie verandert, zullen we dit vermelden op deze website.

Je kunt wel alvast je interesse in een adviesgesprek via bovenstaand e-mailadres kenbaar maken. Vermeld dan ook beknopt je hulpvraag. We nemen contact met je op als hier weer tijd voor vrijkomt.

(B)

We hebben op dit moment in onze praktijk weer tijd voor adviesgesprekken. Dus wil je een afspraak maken voor een online adviesgesprek, laat het ons dan weten via bovenstaand e-mailadres.