Contact

Contact

Ik ben een cliënt

Afspraak maken

Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog aanvullende vragen, of wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek, laat het ons dan even weten via praktijk@mijnpsychonline.nl.

Wachttijd

(A)

Op dit moment hebben we in onze praktijk geen ruimte voor nieuwe cliënten. De wachttijd bedraagt momenteel minimaal <x maanden/weken> (laatst bijgewerkt dd-mm-jjjj). Als er weer plek is, zullen we dit vermelden op deze website.

Je kunt je wel alvast via bovenstaand e-mailadres aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vermeld in je mail dan ook beknopt je hulpvraag. We zullen contact met je opnemen op als er weer plek is.

(B)

We hebben op dit moment in onze praktijk weer ruimte voor nieuwe cliënten. Dus wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, laat het ons dan weten via bovenstaand e-mailadres.

Ik ben een therapeut

En ik wil jullie team graag versterken

Ben jij in het bezit van een BIG registratie als psychotherapeut of GZ-psycholoog? En heb je naast je vaste dienstbetrekking een paar uurtjes per week over om als freelancer thuis online therapie te verzorgen?

Lees dan hier verder voor meer details.

En ik wil graag een eigen praktijk beginnen

Heb jij een vaste dienstbetrekking als psychotherapeut of GZ-psycholoog en zou je een (online of face2face) praktijk voor jezelf willen beginnen? Maar heb je niet de tijd en/of energie om naast je vaste baan een start te maken met het tijdrovende uitzoekwerk?

Lees dan hier verder voor meer details.

En ik wil jullie team graag versterken

Ben jij in het bezit van een BIG registratie als psychotherapeut of GZ-psycholoog? En heb je naast je vaste dienstbetrekking een paar uurtjes per week over om als freelancer thuis online therapie te verzorgen?

Je bent nieuwsgierig naar online werken en bereid om een beetje digitaal ongemak aan te gaan. Of mogelijk heb je al affiniteit met computers en heb je de afgelopen periode van het online thuiswerken als prettig ervaren.

Kortom, ben je geïnteresseerd in het geven van online therapie zonder een eigen praktijk te hoeven opzetten, neem dan contact op voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek via praktijk@mijnpsychonline.nl. Daarin kunnen we je een eerste indruk geven over wat het betekent om voor ons, met minimale administratieve taken, online therapiesessies te gaan verzorgen.

Huidige situatie

(A)

Op dit moment hebben we in onze praktijk geen ruimte voor nieuwe teamleden. Als deze situatie verandert door een toename in cliënt-aanmeldingen, zullen we dit vermelden op deze website.

Je kunt wel alvast je interesse via bovenstaand e-mailadres kenbaar maken. We zullen je dan, zodra er weer ruimte voor nieuwe teamleden is, uitnodigen voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Dit doen we afhankelijk van de volgorde van aanmelding, en natuurlijk op basis van de kennis en ervaring die we op dat moment kunnen gebruiken.

(B)

Vanwege een toename in nieuwe aanmeldingen van cliënten, hebben we op korte termijn in onze praktijk weer ruimte voor nieuwe teamleden. Ben je geïnteresseerd? Maak dan via bovenstaand e-mailadres een afspraak voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek.